Select Page
Ja han començat les activitats programades per aquest trimestre al Casal. Pots fer-li una ullada des del menú Inscripció a activitats de la part superior. Hi trobaràs la informació essencial per tal de poder participar. Pots triar entre:

  • Taller fotogràfic

 

No et pots perdre

A més no deixis perdre l’oportunitat d’assistir a les xerrades del cicle feminista que s’organitza conjuntament amb Decidim Vila-seca, el passatge del terror d’aquest 30 i 31 d’octubre des de les 19:30 a la 1:00 de la matinada en el que col·laborem amb l’associació La Viuda Negra, el karate dirigit per tot un mestre cinturó negre 4t dan que durant aquest mes d’octubre té la matrícula oberta APROFITA!, el grup de jocs de taula Entaulats que queden per jugar tots els divendres a partir de les 22h i els diumenges de 17h a 20h i que el dia 5 de novembre tenen jornada d’iniciació als jocs i els tallers amb bebès que començaran el 4 de novembre i durant cada divendres del mes oferiran contes dansats, musicoteràpia, psicomotricitat, massatges, anglès i un llarg etcètera d’activitats per estimular els nadons.

Contacta amb nosaltres

Si t’interessa alguna o diverses d’aquestes activitats no dubtis en posar-te en contacte amb el Casal personalment a l’avinguda Verge de Montserrat, 31, clicant als enllaços de la pàgina, pel Facebook, Twitter o per correu electrònic a info@elrebotim.cat. Per últim, no deixis de consultar l’agenda del Casal en la que apareixen totes les activitats, actes i esdeveniments programats fins a final d’any.

Fes-te soci/a

Si hi ha diverses activitats en les que t’agradaria participar, pensa en fer-te soci o sòcia del Casal i, així, poder gaudir-les gratuïtament o per donacions simbòliques. Estem treballant contínuament per oferir un ventall d’activitats que siguin interessants i que ajudin a dinamitzar la vida social de Vila-seca. A més a més, fent-te soci o sòcia col·labores a que es puguin dur a terme diversos projectes de formació, reivindicació social,  eliminació de bretxes socials, econòmiques i tecnològiques, de consum sostenible i cooperatiu.