Select Page

ASSASSÍ DE LA PASTANAGA

Tothom és víctima i botxí

}

Quan?

Del 31 de juliol al 3 d’agost

Qui?

Persones de 18 a 40 anys (ambdós incloses)

Quant costa?

 • Inscripció 3€/persona
l

Inscripcions

 • info@elrebotim.cat

En què consisteix?

Un cop t’inscriguis et farem arribar el nom d’una persona participant en un clauer, que serà la teva víctima. El teu objectiu serà matar-la, amb una pastanaga sencera, i sempre de cara. Si ho aconsegueixes, ella et donarà el nom del seu objectiu, que també hauràs de matar, i així aniràs fent, víctima rere víctima a no ser que t’assassinin a tu abans. Tu a canvi, li donaràs el clauer amb el seu nom, per assegurar-te que has matat a la persona correcta. Per a saber quantes persones queden encara d’empeus, cada cop que matis a algú hauràs de comunicar-ho a l’organització, tot indicant a qui acabes de matar, i qui és el teu pròxim objectiu.

Una de les finalitats del joc és que coneguis a noves persones i que ens relacionem entre els vila-secans i les vila-secanes durant la festa major. Però si no conèixes la teva víctima no et preocupis, tant aquí com al facebook del Rebotim trobaràs un àlbum fotogràfic amb totes les persones participants.

A més, tothom que hi participa comptarà amb una polsera identificativa que portarà posada mentre segueixi d’empeus.

 

Quan s’acaba?

Dilluns 3 d’agost a les 23:59 o si algú rep el clauer amb el seu propi nom voldrà dir que el cercle s’ha tancat i el joc ha acabat. Per tant, si al matar una persona aquesta et dóna un clauer amb el teu nom significa que et l’última persona supervivent. Comunica la teva última víctima a l’organització i ENHORABONA!

Que vol dir l’entrega de premis?

Dimecres dia 5 d’agost a les 21:00h vine al Rebotim amb el teu clauer i les polseres acumulades, hi haurà premis per:

 • La persona amb més víctimes, és a dir, amb més polseres
 • La persona guanyadora
 • Menció especial per la primera i última víctima
 • Sorteig de premis entre totes les participants
Què has de fer per a participar?
 • Envians un mail a info@elrebotim.cat.
 • T’informarem per correu de tots els passos a seguir.
  • Et farem una fotografia en el moment d’inscripció
  • Et donarem la polsera identificativa i el clauer on hi figurarà el nom de la víctima.
 • Abans de començar el joc rebràs un correu amb el nom de la teva primera víctima que hauràs d’escriure en el clauer facilitat.

Normativa a tenir present

1.Mentre duri el joc s’ha de portar sempre una pastanaga sencera, la pulsera identificativa i el clauer amb el nom de la víctima.
2.El joc començarà divendres 31 de juliol a les 21:00h  i s’acabarà el dilluns 3 d’agost a les 23:59h o quan només quedi un supervivent.
3.Les persones participants han d’estar presents durant els actes de la festa major, si es detecta que una persona no està present de manera regular als actes quedarà eliminada. Per aquest motiu, en el cas que hi hagi algun canvi en la teva participació de la Festa Major comunica-ho a l’organització.
4.Per dur a terme l’assassinat, l’assassí i víctima han d’estar cara a cara, i l’assassí ha de tocar a la víctima amb una pastanaga real sencera. Recordem: la pastanaga ha d’estar sencera i cal estar cara a cara.

5.Quan es comet un assassinat, la víctima ha de donar la seva polsera i el clauer amb el nom de la seva víctima. L’assassí ha de donar el clauer amb el nom de la víctima a la víctima. De manera que:
– Si MATES, et quedes amb la polsera de la teva víctima i amb un clauer amb un objectiu nou. Has de comunicar la teva víctima i el teu proper objectiu a l’organització.
– Si MORS, et quedes amb el clauer amb el teu propi nom. Les polseres que has recopilat de matar altres persones, si és el cas, i el clauer amb el teu nom s’han de guardar per a l’entrega de premis. Així que NO ENTREGUIS les polseres de les teves víctimes al teu assassí.
6. NO ES POT MATAR:
– Dins del local del Rebotim.
– A ningú que estigui protagonitzant un acte de la Festa Major (seguici, ….)
7.En cap cas es pot utilitzar la violència durant el joc, és un joc lúdic.
8.Qui incompleixi les normes podrà ser denunciat i eliminat del joc per l’organització.
9.Davant de qualsevol dubte, l’organització té el poder final de decisió.