Select Page

Divendres 24 de març (19:30)

Sinopsis del documental: Bharathi i la Yamuna viuen a Bangalore, a l’Índia, i s’han passat la vida cosint per les grans multinacionals del sector tèxtil que omplen els armaris de mig món. Com altres dones, han decidit no tenir por i lluitar per assolir un futur digne, sabent que l’únic camí per aconseguir unes condicions de treball justes passa per assumir una confrontació directa amb els seus patrons.

Que conquereixin els seus drets dependrà de la seva capacitat d’apoderar-se, aglutinar suports entre les treballadores i resistir la repressió dels poderosos. Com diu la Yamuna, “Els propietaris de les fàbriques són cinc o deu… però quantes som nosaltres? Milers i milers”

DIVENDRES 24 DE MARÇ

}

19:30

Presentació Campanya Roba Neta

Setem Catalunya vindrà a presentar-nos la Campanya Roba Neta (CRN) on tenen la tasca en vetllar pel respecte dels drets fonamentals dels treballadors i treballadores del sector tèxtil.

Ens informaran la situació actual de les condicions les quals es produeix la roba que vestim i ens sensibilitzaran sobra la importància d’un consum responsable.

}

20:00

Projecció Documental

Enric Escofet, coodirector del documental i membre de No Dust Films ens acompanyarà durant la projecció del documental. Aquí teniu una petita mostra del que veurem.

 

}

21:30

Sopar Debat

La Campanya Roba Neta dinamitzarà el debat i la reflexió crítica del documental Les costures de la pell que es projectarà al Casal Popular el Rebotim. Tothom que vulgui es podrà quedar per a reflexionar sobre el consum que fem de la roba i a podrà menjar alguna cosa al Casal a preus populars.