Select Page

Festa del rebotim

Ara farà un any que el Casal Popular el Rebotim vam inagurar oficialment el Casal ubicat al carrer Verge Montserrat 31 de Vila-seca. Durant aquest any s’han fet infinitats d’actes al Casal i ho volem celebrar el dia 14 d’octubre amb una festa plena d’activitats, l’Arrelada.

A l’Arrelada tenim com a objectiu mostrar-nos tal i com som, volem que tothom que vingui senti i vegi els valors que es respiren al Casal Popular el Rebotim, volem que les persones que s’acostin i en especial  de Vila-seca, senti que el Casal també pot ser seu.

L’Arrelada ha nascut per crèixer i quedar-se per sempre, és per això que hem pensat en gran i hem fet que el nostre Casal es quedi petit i haguem de buscar un espai més gran. Aquest primer any l’Arrelada es realizarà dins les instal·lacións que té la Societat el Fènix, al carrer de la font 15-17 de Vila-seca.

Farem mercat d’intercanvi de roba I llibres, fòrum d’entitats vilasecanes, vermut musical amb el Artriste, dinar popular, xerrades d’entats (Gepec, Asina We, H20, Cau de Llunes, Setem, Cel Net, Plataforma pel riu Siurana), sopar musical, concert de Cultrum I DJ Titaconga I molt més.

Serà una jornada per gaudir, teixir xarxa I contruir alternatives al model econòmic, social I ambiental hegemònic.

COMPRA ELS TICKETS DE DINAR I LES ENTRADES DEL CONCERT AL CASAL O POSA’T EN CONTACTE AMB NOSALTRES A TRAVÉS DEL CORREU I LES XARXES SOCIALS.

INSCRIU-TE AL TALLER DE COSTURA ENVIANT UN CORREU A info@elrebotim.cat