Select Page

#idesprésquè? D’aquesta manera es presenten la Jornada d’economia alternativa al Camp de Tarragona. Des del Casal Popular el Rebotim hi assitirem i farem costat als nostres companys de l’Atenenu Popular la Mina de la Canonja.

Les CUP del Camp i Vila-seca En Comú organitzen aquesta jornada el 18 de juny, que abordarà aspectes com l’economia social i solidària, el model turístic, la química verda i el territori com a oportunitat cooperativa.

Programa:
9:30h: Rebuda
9:45h: Impuls de l’economia social i solidària des de l’administració local (Jordi Via – Comissionat d’Economia Social i Cooperativa de l’Ajuntament de Barcelona – i Xavi Palos – president de la Fundació Roca Galès i membre de la Xarxa d’Economia Social i Solidària).
11:30h: Pausa-cafè
12h: Un nou model per la química: emprenedoria i química verda (Xavi Rius – emprenedor en química verda).
13h: Quin model turístic ens convé com a territori? (Antonio Russo – professor de la facultat de turisme i geografia de la URV).
14h: Dinar popular.
16h: Taller participatiu “El territori com a oportunitat cooperativa” dinamitzat per Lurdes Quintero (membre de la CUP de Valls) i Joan Pons (regidor de la CUP a l’Ajuntament de la Canonja).
17:30h: Sessió plenària de conclusions.
18h: Clausura de les jornades

Inscripcions i dinar:
Enviar correu electrònic a org.camp@cup.cat amb el nom, cognoms i indicant si us quedareu al dinar. El dinar tindrà un cost de 7 € i constarà d’aperitiu, amanida de pasta, postres i beguda, apte per a vegetarians. Es podrà pagar el mateix dia.
Data límit d’inscripcions el 16 de juny.

Organitzadors: CUP El Camp, Vila-seca en Comú.