Select Page

És la primera activitat celebrada a l’espai del Casal Popular el Rebotim, situat al número 31 del carrer Verge de Montserrat de Vila-seca

El passat dimarts 19 de juliol el Casal Popular el Rebotim va organitzar una activitat dirigida als amants de la vinicultura. Quasi una vintena de persones van poder gaudir, en exclusiva, d’un acte que es va articular al voltant d’una explicació inicial sobre el procés d’elaboració del vi, un taller d’aromes que va permetre al públic posar a prova el seu olfacte i, finalment, el tast de 4 vins seleccionats per l’enòloga experta en vins Adriana Abella , que va dirigir la sessió.

Els membres del Rebotim manifesten la seva satisfacció amb l’activitat ja que, malgrat dues baixes de darrera hora, es van poder omplir totes les places d’aquest esdeveniment amb aforament limitat. Així mateix, els assistents també van poder gaudir en primícia de l’espai del Casal Popular el Rebotim. Tot i estar encara en fase d’adequació i sense acabar, el públic va poder fer-se una idea de com serà aquest nou espai social vila-secà situat al número 31 del carrer Verge de Montserrat del municipi.

De fet, des del Casal Popular aprofiten per fer saber que les properes setmanes tindran lloc dues activitats en aquest espai, aprofitant la conjuntura de la Festa Major. Per una banda, la festa de pre-inauguració que tindrà lloc dijous 28 i que servirà per posar punt i final a la campanya de micromecenatge que han dut a terme durant aquest darrer mes a la plataforma totsuma.cat per tal de finançar aquest projecte totalment autogestionat. I de l’altra, un divertit joc d’estiu per equips que preparen per a la nit del dimarts dia 2.