Select Page

El debat va servir per aprovar les línies que marcaran el rumb del projecte durant els propers mesos. La qüestió del local i de la campanya de crowdfunding per aconseguir finançament pel projecte van ser els temes estrella

El passat dissabte 4 de juny, el Casal Popular el Rebotim de Vila-seca va celebrar la seva Assemblea Constituent. L’esdeveniment va tenir lloc al Centru, el mateix espai on s’havia donat a conèixer públicament el projecte el mes de gener.

L’Assemblea Constituent va articular-se al voltant d’unes ponències base que desgranaven les línies mestres de l’entitat. Cadascuna d’elles va ser presentada per gent del mateix Casal i debatuda abans de ser sotmetre’s a votació. El resultat del debat són unes ponències que serviran per marcar el rumb del projecte durant aquest proper any.

Tot i tractar-se d’un acte de perfil eminentment organitzatiu i de debat intern, diverses persones que no havien format part del grup promotor van assistir-hi al llarg del dia. Aquest fet, a més de l’interès per participar en el projecte expressat per nombroses persones al llarg de les setmanes prèvies, demostra que un projecte d’aquestes característiques resultarà atractiu per molta gent del poble un cop disposi d’un espai propi i pugui resultar més visible.

Precisament, la qüestió del local (que està previst que pugui obrir-se al públic a meitats d’estiu) i de la campanya de crowdfunding per aconseguir fons per a la seva adequació i manteniment, van ser el tema estrella de l’Assemblea Constituent. La jornada va concloure amb un dinar popular enmig d’un ambient de germanor i diversió que volem que caracteritzi el projecte.