Select Page

Acabem l’any, estrenem trimestre

Grup de consum La Bajoca

Podràs consumir aliments de proximitat i ecològics en el teu dia a dia participant al grup de consum La Bajoca, de Valls. Per tant, la finalitat no és crear un grup independent al municipi, sinó que “La Bajoca es faci gran” amb la introducció de nous productors d’altres zones de proximitat. Ja que totes les persones que formen part del grup són les que prenen les decisions sobre la gestió del grup. Pots formar part associant-te al Rebotim i fer la teva comanda a través de la web del grup de consum. Els dijous ens organitzem per tal d’anar a buscar la comanda.

Tastos

Un cop al mes, degustarem diferents begudes i coneixerem els projectes que hi ha al seu darrera, apropant productor i consumidor.

Espai de costura

Continuarem amb l’espai iniciat el curs passat per la costura. Es tracta d’un espai de trobada, on totes les persones participants som formadores i aprenents alhora. Tothom pot dedicar un temps a elaborar els seus projectes i fer-ho en companyia. Sino tens màquina de cosir, no et preocupis, aquí sempre en trobaràs una. L’espai de trobada té caràcter quinzenal i està adreçat a totes les persones sòcies del Rebotim, sense cap cost.

“visionado crítico”

El col·lectiu vinculat Associació Acrítica juntament amb Vicente Arnal ens faran reflexionar a través de fragments de literatura i cinema. El segon i últim divendres de cada mes, el Rebotim tindrà les portes obertes a tothom.

Cinefòrum

Cada primer divendres de mes, a les 20h, pots gaudir d’una projecció que no et deixarà indiferent. A l’acabar, compartim visions, opinions i reflexions que ens han sorgit durant la projecció. És una activitat oberta a tothom i amb la que pretenem tractar temes …….

Cicle de Pensament Crític

El col·lectiu vinculat Associació Acrítica, continuarà amb les xerrades-debat iniciades el curs passat. L’objectiu es posar en marxa el pensament crític, posant a judici tots els temes que ens rodegen sense cap tabú. Continuarem amb el cicle iniciat sobre societats i sistemes, parlant del postmodernisme i contramesures, i obrirem el següent cicle sobre l’evolució cultural, amb temes com la societat de l’espectacle, la cultura viral i la llibertat d’expressió.

Més enllà d’aquestes activitats, el Rebotim treballarem per a poder acostar-te a diferents iniciatives de transformació social i per a que sigui el teu espai de reflexió, debat i coneixences amb altres persones, perquè creiem en l’associació com a model
social. T’hi sumes? I a l’octubre, fem el primer aniversari………ple de propostes per a celebrar-ho durant tot un dia.